Loopbaancoaching

Zit je in de knoop met je professionele loopbaan? Consuul helpt je alles op een rijtje te zetten en helpt je zoeken naar wat je nu echt wil en wat je energie geeft. Kleine wijzigingen in je dagelijkse leven of een volledige ommezwaai? Doorheen onze gesprekken en opdrachten begeleiden we je naar de juiste keuze!

De weg naar meer voldoening en plezier in het leven!

Iedereen komt ooit op een punt in zijn leven waarbij men zich afvraagt of ze wel goed bezig zijn. Vaak gelinkt aan een gebeurtenis, moeilijke periode, ... 

Loopbaanbegeleiding helpt je zoeken naar antwoorden en begeleidt je in het maken van de keuzes die je gelukkiger kunnen maken. 

- vaak gestresseerd

- weinig motivatie

- geen voldoening

- past deze job wel bij mij

- work life balance is volledig ontregeld

- ...

Dit zijn maar enkele zaken die je een wrang gevoel kunnen geven bij het gegeven "werk". Ervaar je één van deze gevoelens dan is het hoog tijd om je loopbaancheques aan te vragen en een traject van minstens 4 uur begeleiding op te starten.

Bij Consuul hebben we een stevige rugzak aan privé en werkbagage mee waardoor we een heel breed zicht hebben op diverse problematieken. Zowel gerelateerd aan gezinsleven als aan werksituatie.

Met Juul op pad

Je werk en je persoonlijk leven in evenwicht houden is een ernstige uitdaging. Elke dag met veel zin richting je job vertrekken blijkt dan ook helemaal geen evidentie.

Dagelijks ontmoet ik mensen die hun hele leven en voornamelijk hun professionele pad in vraag stellen. Dit resulteert vaak in een onderhuidse stress die zich ook uit in hun privé leven en daardoor voor spanningen zorgt op vele fronten (familie, relatie, kinderen,…).

Gezegend met een groot gezin, een gevarieerde carrière in diverse vakgebieden en een behoorlijke rugzak aan persoonlijke bagage gaan wij samen op pad. We starten het verhaal in het nu en de reden waarom je de stap richting coaching zette.

Te veel werkdruk, goesting om als zelfstandige te starten of de droom van een onderwijscarrière? We brengen in kaart waar je écht warm van wordt en bekijken ook wat de afknappers zijn voor jou binnen je professionele leven. Dit aan de hand van verschillende methodieken en testen.

Echter, tijdens de gesprekken focussen we ons echt op het graven naar en spreken over de resultaten van de testen. Zo heb je een maximale output van je loopbaan coaching en sta je na onze sessies al heel wat dichter bij “jouw oplossing”.

“Jouw oplossing” want wij gaan enkel luisteren en een sluitend verhaal bouwen rond jouw doelen, motiverende factoren en dromen. Uiteraard steeds met een kritische blik en voorbeelden uit de dagelijkse realiteit die je telkens zullen laten vooruit denken naar welke impact je keuzes zullen hebben op je leven.

Vakgebieden met specialisatie: onderwijs, marketing, sales, management, zelfstandigen, sociale economie

In samenwerking met

In samenwerking met