Aan de slag met je sales team.

Van vorming voor beginners tot coaching van ervaren rotten in het vak. Consuul gaat op pad met je mensen en begeleidt hen naar betere resultaten en nog meer goesting om er voor te gaan.

Vorming en coaching

Nood aan professionalisering binnen uw sales team?

Wel de juiste arbeidsattitude aan boord maar niet de correcte sales drive die je wenst?

Consuul helpt je team naar betere resultaten. Dit zowel door opleiding in groep als met individuele coaching en begeleiding.

Wij bieden:

- basisopleiding voor schoolverlaters

- basisopleiding account management

- basisopleiding key account management

- coaching on the road met focus op resultaatgerichtheid en klantgerichtheid

- opfrissing voor ervaren salesprofielen met bedrijfsspecifieke focus

Vaak gehoorde feedback: "we zoeken iemand met ervaring in onze sector". Weet dat dit vaak eerder een belemmering is dan een eye opener. Een nieuwe frisse blik doet wonderen!

In de kijker:
Commerciële vorming voor niet commerciëlen

Het is alom bekend, iedereen komt vroeg of laat in contact met een commercieel onderdeel van zijn job. Maar hoe ga je daar als begeleider, zorgmanager, directeur maatwerkbedrijf, … mee om?

Commerciële vorming voor niet commerciëlen

Steeds vaker kom je als niet commercieel wel in een commerciële rol terecht binnen een organisatie of bedrijf. Zo komen verpleegkundigen bijvoorbeeld vaak in de rol van technisch vertegenwoordiger terecht of kom je door je ervaring in de sector aan het hoofd te staan van een maatwerkbedrijf als orthopedagoog. 

Het is duidelijk dat in bovenstaande rollen de nodige commerciële skills onontbeerlijk zijn. Wij nemen je mee op sleeptouw doorheen een op maat opgesteld programma waarin je zowel de basis van sales als doorgedreven commercieel management de baas wordt.

Dit alles in een to the point en praktijk georiënteerd jasje, aangepast aan jouw rol.

 

Deze opleiding wordt ook aangeboden voor groepen.

Prijzen volgens offerte. 

Voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek klik op meer info!