Een doorzetter met een visie!

Juul ging na zijn middelbare studies Industriële Wetenschappen te Roeselare bedrijfsmanagement/marketing studeren aan Hogeschool Gent. Daar behaalde hij binnen de afstudeerrichting sales de afstudeerprijs voor het beste resultaat in sales management.

Na het afstuderen als marketeer zette Juul zijn eerste stappen in de sales. Doorheen de jaren deed hij zowel ervaring op in field als corporate sales. Zowel bij private als bij publieke klanten ging hij intens aan de slag om de klantenrelatie op te bouwen en te optimaliseren. Dit steeds met de nodige aandacht voor KPI's. 

Tussendoor gaf Juul ook nog opleiding aan jonge mensen met de ambitie om een eigen zaak te starten. Al deze ervaringen samen zorgden ervoor dat hij zelf de kaart van ondernemer trok en zijn eigen zaak op startte.

Binnen deze onderneming kon hij zich volledig uitleven in het uittekenen van de marketing en sales strategie en al snel werd zijn zaak een belangrijke speler binnen zijn niche.

Echter na 4 boeiende jaren besefte Juul dat die 4 muren toch wat te dichtbij kwamen en hij terug naar buiten wou treden. Consuul werd geboren en staat garant voor praktische ondersteuning in sales, marketing en management voor KMO's, ondernemingen en VZW's.

Daarnaast wil Juul zijn ervaring met het begeleiden en coachen van medewerkers ook delen met mensen die met hun professionele levensloop in de knoop liggen. Door zijn brede ervaring in verschillende sectoren én een stevige rugzak aan levenservaring weet hij zich als geen ander in zijn gesprekspartner te verplaatsen om zo tot een stevige toekomstvisie te komen.

Consuul

Consuul staat voor:

- Samen met Juul.

- Samen met Juul naar betere resultaten en een meer sales gedreven commercieel beleid.

- Een samensmelting van consultant en Juul.

- Een verwijzing naar de oude Romeinse consuls die ook vertegenwoordiger waren voor hun land.

Wat doet die Alpaca hier?

De Alpaca heeft een aantal eigenschappen waarmee we onze zaak en werkwijze met plezier associëren. 

Hij is zeer koppig en trots en als hij ergens zijn zinnen heeft op gezet is hij moeilijk van de wijs te brengen. Hij is ook kieskeurig wat zijn voedsel betreft en bovenal leeft hij in goede verstandhouding met zijn soortgenoten.

Ook wij zijn kieskeurig in de partnerships die we smeden. We werken enkel met de beste medewerkers en voor bedrijven waar we ook zelf potentieel in zien. 

Gaan we het engagement aan? Dan gaan we er ook voor en laten we je niet los voor er een afgewerkt geheel klaar staat. Ons doel is steeds trots te kunnen zijn op het eindresultaat met een optimale partnership met onze klant als gevolg!